2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut hane sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; munis korumaya sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın müdafaasının akim olduğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Safi olarak anlamanız sinein adiya daha önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek isterim.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan baplardır.

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu yazgımızda;

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları için kolayca açılabilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil keyfiyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya selim birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sizde projenizde Yangın Çıkış Kapısı ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en elverişli fiyatlarla malik olgunlaşmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin evetğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Durağan kanada alt üst sürgü ve peş ekip uygulandığı kabil, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz zait insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

CMD Metal; nitelikli ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Report this wiki page